Wil jij aan de slag met Business Consultancy?
Neem vrijblijvend contact op.

Bedrijfsadviseur

Als ondernemer kom je regelmatig nieuwe uitdagingen tegen. Je wilt bijvoorbeeld opschalen om meer klanten te kunnen bedienen, het aantal nieuwe klanten loopt juist terug en je wilt je marketing en sales verbeteren of je team functioneert bijvoorbeeld (nog) niet helemaal naar behoren. In al die gevallen kan een bedrijfsadviseur van Businesscoach NL je helpen. Met frisse inzichten, concreet advies en handige tools laten wij MKB-ondernemers weer substantieel groeien. Strategisch en duurzaam.

Met een bedrijfsadviseur werk je weer áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Afhankelijk van je persoonlijke behoeften werk je bijvoorbeeld aan:

  • het verbeteren van je ondernemersvaardigheden
  • het aansturen van teams en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap
  • het oplossen van de belangrijkste bottlenecks
  • het verhogen van de omzet en de realisatie van meer winst
  • het creëren van een zelfstandig draaiende organisatie met meer tijd voor jezelf

Bewezen effectief businessmodel

Onze bedrijfsadviseurs werken gestructureerd en volgens een bewezen effectieve strategie aan jouw bedrijfsgroei: het MKB Canvas. Dit canvas omhult het fundament van iedere succesvol midden- en kleinbedrijf. Van je marketing en sales tot aan de processen, systemen, medewerkers en je eigen rol als leider van je organisatie. We onderwerpen ieder onderdeel aan een grondige analyse en ontdekken zo snel waar er winst te behalen valt. Letterlijk en figuurlijk.

Maak vrijblijvend kennis met jouw bedrijfsadviseur

Doe nu de MKB Scan en maak een afspraak met een bedrijfsadviseur van Businesscoach NL om de resultaten te bespreken. Geheel vrijblijvend, natuurlijk. In deze eerste sessie ontvang je een analyse van je bedrijf, krijg je inzicht in je grootste belemmeringen en profiteer je praktische adviezen van een ervaren ondernemer die al eens voor al jouw uitdagingen heeft gestaan – en ze met succes heeft overwonnen.

Informatie aanvragen

Wil jij aan de slag met Business Consultancy?
Neem vrijblijvend contact op.