Executive coaching: Businescoach Nederland vindt de executive coach die bij jou past

Aanvullende informatie
 • Hoofd bij de inhoud, hart bij het proces
 • Topcoaches met C-level management ervaring
 • Persoonlijke en zakelijke coaching

Executive coaching

Executive coaching – Samen persoonlijke- en zakelijke vraagstukken oplossen

Executive coaching kan het antwoord zijn op veel vraagstukken die bij je leven als je CEO, DGA of manager bent. Dat kunnen vanzelfsprekend casussen zijn die gaan over de inhoud van bedrijfsvoering. Daarnaast kan het gebeuren dat je als topman of topvrouw in jouw bedrijf of organisatie een gelijkwaardige en onafhankelijke sparringpartner vindt. Iets wat je vaak mist als je alleen aan het roer van een onderneming staat.

Iemand met veel ervaring en een bewezen trackrecord die op jouw niveau kan instappen, is dan heel waardevol. De executive coaches van Businesscoach Nederland bieden jou alles wat je nodig hebt. Senioriteit, een pragmatische instelling en 100% vertrouwelijkheid. Gun jij jezelf executive coaching en daarmee persoonlijke en professionele groei? En een bedrijf dat wendbaar is en toekomstproof, ongeacht de omstandigheden?

Executive coaches die op hetzelfde punt hebben gestaan als jij

Van veel CEO’s, DGA’s en managers die via Businesscoach Nederland een executive coach hebben gevonden, horen we dat zij het voorheen heel lastig vonden om een goede coach of bedrijfsadviseur te vinden. Vaak gebeurt dit via het eigen netwerk, omdat collega’s hun eigen coach aan anderen aanbevelen. Zelfstandig op zoek gaan naar executive coaching is lastig, vooral omdat vertrouwen een grote rol speelt. Daarnaast is het van tevoren lastig te bepalen welke kwaliteit en kunde een coach nu écht te bieden heeft.

Precies om die reden bestaat Businesscoach Nederland. Via een strenge selectie en uitgebreid onderzoek naar expertises en betrouwbaarheid, bepalen we of een coach toe mag treden tot onze organisatie. Zo weten we zeker dat onze klanten enkel kiezen uit de beste executive coaches in het land. Bovendien zorgen we dat we goed matchen op inhoud, zodat het vraagstuk waar een CEO, DGA of manager mee zit, daadwerkelijk beantwoord wordt.

 

Verschillende coachingsgebieden
Onze executive coaches hebben allemaal hun eigen expertise om ondernemers en managers te helpen ontwikkelen. Veelal beschikken zij over ervaring in meerdere vakgebieden, waardoor ze langere tijd met hun coachees samenwerken en hen coachen op verschillende vlakken. Executive coaching kan dan ook qua tijdsduur sterk verschillen. Van snel resultaten boeken op korte termijn tot het inzetten van een volledige transformatie wanneer er op meerdere disciplines of vakgebieden gecoacht wordt. Altijd is jouw vraag en de oplossing voor jouw probleem of uitdaging, het vertrekpunt. Maar omdat groeien, ontwikkelen en beter worden heel vaak smaakt naar meer, groeien verbintenissen tussen de executive coach en de coachee zeer regelmatig uit tot duurzame relaties.

De executive coaches van Businesscoach Nederland hebben onder andere expertise op de volgende gebieden:

 • Marketing
 • Finance
 • Leiderschap
 • Groei en growthhacking
 • Businessmodelleren
 • Stressreductie
 • Timemanagement
 • Persoonlijk leiderschap
 • Gezondheid

Je ziet, ons aanbod is zeer veelzijdig. Of je nu executive coaching wilt op het vlak van toekomstproof ondernemen of jezelf wilt uitdagen om met meer rust en zelfverzekerdheid aan de top van het bedrijf te staan: er is altijd een ervaren coach die jou helpt om het beste uit jezelf te halen.

Ook als je als directeur, manager of ondernemer  geen urgente kwestie hebt, maar voelt dat je vastzit in gewoontes en moeilijk loskomt van de operationele workload, opent een executive coach de deuren naar een nieuw niveau van managen. Waarbij je zelfverzekerder, doelgerichter en met meer energie hoge resultaten weet te boeken.

Informatie aanvragen

Executive coaching: Businescoach Nederland vindt de executive coach die bij jou past