Inspiratiesessie ‘Groeien met je bedrijf’
Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar per inspiratiesessie!

Inspiratiesessie ‘Groeien met je bedrijf’

Als ondernemer ben je continu allerlei ballen in de lucht aan het houden. Je bent lekker aan het ondernemen en je omzet groeit gestaag. De keerzijde van je groei is dat jouw agenda (en hoofd) ondertussen steeds voller wordt. Het gevolg is dat je regelmatig het gevoel hebt dat je bedrijf je boven je hoofd groeit. Herkenbaar? Dan ben je niet de enige.

Ontwikkel je leiderschap. Spar met andere ondernemers.

Veel ondernemers willen graag doorgroeien, maar zijn inmiddels zelf de bottleneck van hun groei geworden. Des te belangrijker om een moment te nemen om uit je bedrijf te stappen en tijdens een inspiratiesessie te reflecteren op je business. Het is de snelste en meest effectieve manier om de stap te maken van ‘bedrijfslijder’ naar leider van je bedrijf.

De 9 pilaren voor een succesvol bedrijf

Tijdens deze inspiratiesessie leren we je wat de 9 pilaren zijn voor duurzame bedrijfsgroei. Dat doen we aan de hand van het MKB Canvas: een bewezen groeimethodiek waarmee je direct verbeteringen kunt doorvoeren. Tijdens deze twee uur durende inspiratiesessie geven we je praktische handvatten om verder te groeien, houden we je een spiegel voor en spar je met andere ondernemers over je business. Deze training is inspirerend en praktisch toepasbaar.

Wil jij groeien met je bedrijf en ben je eraan toe om te reflecteren op hoe je het doet als ondernemer? Schrijf je dan direct in, want er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar per inspiratiesessie.

Voldoe jij aan deze voorwaarden?

Deelname is alleen voor ondernemers die voldoen aan deze voorwaarden:

  • Je bent een ondernemer met personeel
  • Je hebt een strategische- of leiderschap uitdaging
  • Je staat open voor nieuwe inzichten en ideëen

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden?
Schrijf je dan kosteloos in voor deze inspiratiesessie.

Waar en wanneer?

Wat:                  MKB  Inspiratiesessie
Wanneer:         21 april 2022 van 16:00 tot 18:00 uur. Inloop vanaf 15:30 uur
Waar:                House of Vitality, Melkpad 2, 1217KC in Hilversum
Voor wie:          Ondernemers met personeel die willen (door)groeien

Deze inspiratiesessie wordt verzorgd door Martijn Wijnen. 

Businesscoach Martijn Wijnen stond eerder in zijn carrière mede aan de basis van de introductie van verschillende L’Oréal merken op de Nederlandse markt en werd door modemerk McGregor gevraagd hoe zij hun merk aantrekkelijker konden maken voor een bredere doelgroep. Zo hielp hij internationale labels met het bouwen van merken, veranderde met succes de verkoopstrategie van een mode retailer en nam plaats op de directiestoel van MKB bedrijven.

Martijn over sparren met ondernemers:
‘Ondernemen is soms een eenzaam vak, maar je kan niet alles alleen. Ik heb geleerd dat het niet slim is veel tijd te stoppen in zaken waar je niet goed in bent, dat moet je dan toch leren uitbesteden.’ Als businesscoach helpt hij ondernemers een zelfstandig, groeiend bedrijf te ontwikkelen. Een van de eerste stappen is om tijd te maken voor reflectie.

Bekijk bedrijfsprofiel

Voor ondernemers met personeel die willen groeien met hun bedrijf.
Bij deze training is koffie/thee, een MKB Scan en een notitieboek inbegrepen.
Helaas is dat niet mogelijk. Deze inspiratiesessie is bedoeld voor DGA's, directieleden en ondernemers.
Ja dat kan, mits iedereen ondernemer of beslissingnemer in het bedrijf is. Deze sessies zijn bedoeld voor ondernemers met personeel. Iedereen dient zich even apart aan te melden.

Informatie aanvragen

Schrijf je in voor de eerstvolgende inspiratiesessie.
We hebben beperkt aantal plaatsen en vol is vol.