Register businesscoaches & partners

Als ondernemer wil je groeien. De uitdaging bij die groei is echter dat je op veel borden tegelijk moet schakelen. Tijd voor...

Register businesscoaches & partners

Als ondernemer wil je groeien. De uitdaging bij die groei is echter dat je op veel borden tegelijk moet schakelen. Tijd voor een businesscoach. En dan bij voorkeur een met een gedegen opleiding en bewezen trackrecord. Onze partners en register businesscoaches ® helpen met praktische oplossingen die leiden naar meetbaar resultaat.

Van strategisch plan tot gerealiseerde doelen

Bedrijfsgroei is inspirerend en uitdagend. Het ene moment ben je bezig met het structureren van je financiën, even later ben je bezig met het uitbreiden van je personeelsbestand en weer even later moet de sales worden verbeterd. Als je alles alleen doet, is dat een onmogelijke taak. En daar komen onze businesscoaches om de hoek kijken. Wij helpen je met een strategisch groeiplan om je ambities te realiseren.

Betrokken businesscoaches en bedrijfsadviseurs

Al onze businesscoaches zijn ervaren ondernemers met een bewezen trackrecord. Met een passie voor ondernemen en het volste vertrouwen in het potentieel van mensen, helpen onze businesscoaches MKB-ondernemers hun impact te vergroten, hun dromen te verwezenlijken, te werken vanuit hun hart en een goede werk-privé balans te houden.

Monique Prins

1 ervaring

Monique is een nuchtere Zeeuwse die opgegroeid is in een familiebedrijf. Specialist in leiderschapsontwikkeling en familiebedrijven.

Renate Manders

Senior marketing professional met oog voor detail en hart voor de wereld. Helpt ondernemers om hun duurzame visie en ideeën te realiseren.

Gerard Klerk

Gerard helpt ondernemers om grip op de cijfers te krijgen en financieel fit te ondernemen.

Jaap de Schipper

Jaap helpt ondernemers met het ontwikkelen van een sterk (visueel) merk en het optimaliseren van hun aanbod.

Jolanda van de Pol

Gecertificeerd MKB-consultant met de voelsprieten altijd ‘aan’. Wil een positieve verandering in gang zetten bij andere (partners van) ondernemers.

Bennie de Jong

2 ervaringen

Eenzaam ploeteren is verleden tijd. Stap over op genieten en gerichte resultaten.

Marion Schalk

1 ervaring

Samen met de ondernemer aan de slag voor meer rust, balans en resultaat. Gezond groeien en leven!

Ies Biekart

Ies creëert zicht op financiën, processen en operationele zaken. Samen koersen naar succes.

Hans van Gorp

Een gedreven businesscoach met meer dan 20 jaar ervaring die ondernemers helpt groeien met strategische inzichten en doelgerichte begeleiding.

Ervaar je uitdagingen in groei?

Dan is MKB Next het business event voor jou!