Interesse om aan te sluiten bij dé sparringpartner van het MKB?
Vraag meer informatie aan over onze licentie-formule.

Aansluiten als adviseur / businesscoach

Businesscoaching en bedrijfsadvies is een fantastisch vak. Telkens weer geeft het enorm veel voldoening om te zien hoe we meetbare bedrijfsgroei realiseren bij MKB-bedrijven door het wegnemen van de belangrijkste bottlenecks en te werken aan ondernemersvaardigheden, leiderschap, teamontwikkeling en het duurzaam borgen van systemen en processen.

MKB Canvas – Onderscheidende licentieformule

Als we met elkaar onze visie willen realiseren dan is het nodig dat we als businesscoaches en bedrijfsadviseurs dezelfde groeimethodiek gebruiken en dezelfde taal spreken. Daarom hebben we een gedegen opleiding tot businesscoach ontwikkelt die ervoor zorgt dat onze businesscoaches in staat zijn om meetbare resultaten te realiseren bij onze klanten.

De opleiding heeft, naast het basisjaar, drie specialisaties:

 • MKB Canvas algemeen (accreditatie groeimethodiek)
 • Klantreis / sales- en marketing specialist (orange circle certified)
 • Specialist in organisatiekunde (blue circle certified)
 • Specialist in leiderschapsontwikkeling (green circle certified)

Wanneer je alle drie de accreditaties hebt mag jij jezelf ‘Certified Master Businesscoach’ noemen.

 

Samen bereiken we meer

Jouw doel; het winnende verschil maken voor je klanten

Succesvolle ondernemers zijn succesvol omdat ze hét winnende verschil maken voor hun klanten. Winst is daarvan het resultaat. Winst is geen doel op zich. Jouw taak als businesscoach is om dat verschil te maken voor de MKB-ondernemers die jij begeleidt, traint en coacht.

Ons doel; het winnende verschil maken voor jou

Onze taak als organisatie is om het verschil te maken voor jou als businesscoach. We bieden je continue opleiding en training. Daarnaast helpen we met je marketing en sales, organiseren we regelmatig events en plannen we ieder kwartaal een gezamenlijke intervisiedag.

Direct aan de slag met een bewezen groeimethodiek

Door je aan te sluiten bij dit succesvolle concept, kun je snel aan de slag. Je krijgt alle tools, systemen en processen om leads te genereren, klanten te werven en jouw klanten optimaal te bedienen. Je maakt deel uit van een actief netwerk van ervaren en ondernemende businesscoaches die zich voortdurend verder ontwikkelen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om aan te sluiten bij Businesscoach Nederland?
Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn dé sparringpartner van het MKB

Over Businesscoach Nederland
Businesscoach Nederland is dé sparringpartner van het MKB in Nederland. Daarom zoeken we gekwalificeerde businesscoaches en bedrijfsadviseurs. Gedreven ondernemers, met een passie voor leiderschapsontwikkeling, die met een bewezen groeimethodiek aan de slag willen om MKB-ondernemers te helpen groeien.

Zelfstandig ondernemen met een onderscheidende licentie-formule
Businesscoach NL is een licentie-formule. Dit houdt in dat iedere aangesloten businesscoach en bedrijfsadviseur zelfstandig ondernemer is en onder zijn eigen bedrijfsnaam opereert. Dat vinden we belangrijk, omdat we zo zelf leven en uitvoeren wat we anderen leren. Tegelijkertijd zijn we één team en helpen we elkaar waar we kunnen.

Hierin zijn we anders:

 • Je wordt opgeleid in een in de praktijk bewezen groeimethodiek
 • Je krijgt een persoonlijke link voor de MKB Scan: onze eigen bedrijfsrapportage tool
 • Je kunt passief inkomen opbouwen door de samenwerking met onze zusterorganisatie Zakelijk Succes Academie, die al sinds 2013 actief is
 • Je kunt gebruik maken van kant-en-klare templates, werkvormen en presentaties
 • Je werkt regelmatig in een multidisciplinair team van businesscoaches
 • Je werkt met je collega’s continue aan je persoonlijke- en zakelijke groei
 • Je kunt deelnemen aan inspirerende trainingen en events
 • Je bent onderdeel van een inspirerende organisatie die marktleider wil worden
Businesscoach NL is een netwerkorganisatie van kwalitatieve businesscoaches en bedrijfsadviseurs die geaccrediteerd zijn voor het MKB Canvas.

Wij gaan voor kwaliteit.


Daarom kan niet iedere bedrijfsadviseur of businesscoach zich aansluiten bij ons. We hebben een vaste selectieprocedure om te kijken of je past bij de organisatie.

Herken jij jezelf hierin:
 • Je hebt een bewezen trackrecord in management of ondernemerschap
 • Je bent zelfstandig ondernemer
 • Je wordt sterk gedreven door resultaat
 • Je wilt werken met een in de praktijk bewezen groeimethodiek
 • Je bent bereid om te werken in een multidisciplinair team
 • Je wilt meebouwen aan het realiseren van de gezamenlijke visie
 • Je stelt jezelf in dienst van je klant
 • Je onderschrijft onze kernwaarden

Dan zijn we vermoedelijk een match. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Onderdeel van het partnership bij Businesscoach Nederland is het volgen van certificeringstraining om te werken met het MKB Canvas. Als licentiehouder van het MKB Canvas ben je een van de weinige geaccrediteerde businesscoaches in Nederland. Daarnaast organiseren we diverse zaken voor je zoals intervisiedagen, toegang tot trainingtemplates en presentatiematerialen en ondersteunen we je uitgebreid bij je marketing.
Ja, dat doen we. Je krijgt een profiel op de website, wordt getraind in in lead generatie en sales en we ondersteunen je bij je marketing.
We gaan een doorlopende samenwerking aan, die jaarlijks wederzijds, zonder opgave van redenen, kan worden opgezegd. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk meerwaarde te leveren voor onze coaches en willen dat je alleen aangesloten blijft omdat je onze meerwaarde ervaart.
Onze visie is dat we in 2026 marktleider zijn in bedrijfsadvies en businesscoaching. We willen dat het MKB Canvas ® het leidende model is om MKB bedrijven te helpen verbeteren en opschalen. De investering zal je daarom meevallen. Neem contact op voor meer informatie.
Nee, over omzet die jij uit je eigen netwerk binnenkrijgt betaal je geen fee. We zijn geen franchiseorganisatie maar een licentieformule. Wanneer wij leads of klanten voor je aanbrengen betaal je daar wel een findersfee over.

Informatie aanvragen

Interesse om aan te sluiten bij onze formule?
Vul je gegevens in: