Neem vrijblijvend contact op met Gerrie Lemmers

Gerrie Lemmers

Businesscoach Gerrie Lemmers, ondernemer pur sang, is ervan overtuigd dat groei in iedere tijd te vinden is. ‘Tegenslag daagt je uit en mensen hebben veel veerkracht, vaak meer dan ze denken.’ Als businesscoach is ze  betrokken, gedreven en empathisch.

Van boerderij tot boardroom

Gerrie kreeg ondernemen met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Het agrarische bedrijf dat door haar ouders is opgestart, is ruim 60 jaar later een belangrijke speler op de Europese markt van eiproducten. Op haar 21e zette Gerrie een zelf een modeopleidingsinstituut op. Enkele jaren later was ze samen met haar man grondlegger van een timmerbedrijf. Dit bedrijf heeft 18 jaar bestaan. Haar verdriet was groot op het moment dat hij op vroege leeftijd overleed. Een zwarte bladzijde uit haar geschiedenis. Tegelijkertijd een, waar ze heel veel van heeft geleerd. Als moeder van twee jonge kinderen nam ze haar verantwoording, pakte de touwtjes in handen en ging door.

Ze gooide het roer volledig om, beide bedrijven gingen op hold, ze ging studeren waarna in 2008 haar huidige bedrijf het levenslicht zag. Gerrie werd strategisch sparringspartner voor directeur-eigenaren, deed adviestrajecten en was met haar oplossingsgerichte aanpak vaak in de boardrooms van bedrijven te vinden. ‘Als het twee voor twaalf is, moet je rigoureuze keuzes maken, terwijl je op elk eerder moment nog effectief kunt bijsturen en andere beslissingen kunt maken’.

Groei en dynamiek in de organisatie brengen

Gerrie gelooft in het zelfsturend vermogen van de mens. Vanuit de optiek van leiderschap, brengt ze de groei en de dynamiek terug in de organisatie. Buiten de gebaande paden liggen vaak de meest kostbare inzichten die een organisatie verder brengen. Werkgeluk, werkplezier, waardepropositie, zichtbaarheid en klantbeleving zijn zomaar een aantal elementen waar het verschil gemaakt kan worden. Coach-, groei en ontwikkeltrajecten, zijn buiten de keiharde zakelijke trajecten, zeker aan haar toevertrouwd.

Aandacht maakt een wereld van verschil

In haar vrije tijd lopen een aantal zaken parallel. Sociaal en maatschappelijk betrokken en een  familiemens pur sang. Haar organiserende talenten bleven daar niet ongezien. Ze gelooft ook hier dat aandacht een wereld van verschil kan maken. Haar grote netwerk, zakelijk en privé, maken dat er ook in de vrije tijd regelmatig gespard wordt over wat er binnen de bedrijven speelt. Passies, dromen en nieuwe initiatieven. Mensen kunnen veel bereiken als ze hun hart volgen om hun dromen waar te maken.

Business- en wandelcoach

Deze dynamische businesscoach is een echt buitenmens. In haar vrije tijd maakt ze graag lange wandelingen. Deze hobby heeft er toe geleid dat zij een officiële wandelcoach-opleiding is gestart, Gerrie gaat graag met ondernemers op pad voor een strategiegesprek. Koud water zwemmen, golf of (buiten) een uurtje op de yogamat? Allemaal prima combinaties voor het behouden van de balans.

Ondernemen kun je leren

Wie Gerrie spreekt zal beamen dat deze businesscoach zich het best laat omschrijven als bevlogen, energiek en daadkrachtig. Hoewel ze zelf uit een ondernemersfamilie komt, is ze ervan overtuigd dat je ondernemen ook kunt leren.  ‘Het gaat om wilskracht, een droom waar willen maken. Mensen die vanuit een passie en bevlogenheid van start gaan en bewust zijn van al de consequenties van vallen en opstaan, gaat dit zeker lukken.’

Combinatie van de propositie en de mensen

‘Ik heb altijd vrij snel in de gaten hoe de vork in de steel zit, pas als je weet waar het probleem zit kun je aan een oplossing gaan werken.’ Het MKB Canvas is volgens Gerrie een methode die snel tot concrete inzichten leidt en perfect aansluit op het MKB. ‘Het is vrijwel altijd een combinatie van de mensen en de propositie, in wat voor een soort bedrijf ik ook kom.’

Ervaring in diverse branches

De businesscoach heeft uiteenlopende ondernemers bij verschillende trajecten ondersteund. Die diversiteit vindt ze leuk en ontzettend belangrijk. ‘Van vrouwelijke ondernemers, familiebedrijven, MKB en organisaties in de automotive en bouw; ik heb veel verschillende bedrijven gezien. De diversiteit houdt mij scherp, ik leer ervan en kan deze ervaringen ook weer delen met ondernemers.’

Groei gegarandeerd

‘Mensen die mij kennen weten dat ik een bevlogen en dynamische businesscoach ben. Altijd klaar om net dat stapje extra te zetten om hun bedrijf te laten ontwikkelen.’ Ondernemers die met Gerrie werken, gaan zonder uitzondering groei realiseren, welk traject ze ook kiezen. Altijd betrokken, innovatief en inspirerend. ‘Werken vanuit kansen, mogelijkheden en perspectief’, deze diep verankerde overtuiging neemt ze mee in alles wat ze doet. Altijd met een frisse blik, nieuwsgierig, leergierig en waar het kan met een lach.

Informatie aanvragen

Plan een vrijblijvende kennismaking in met Gerrie Lemmers.