Het beste uit jezelf, je medewerkers en bedrijf halen?
Onze MKB-adviseurs helpen je graag verder.

Focus Traject

Veel MKB-ondernemers die wij spreken lopen ertegenaan: ze werken hard, maar komen er niet aan toe om de echte problemen in hun bedrijf goed op te lossen. Ze signaleren bijvoorbeeld dat er té veel fouten worden gemaakt, teams niet lekker functioneren, medewerkers werkdruk ervaren, werk blijft liggen en systemen niet werken zoals ze horen te werken. Ze proberen heel bewust zaken te verbeteren, maar de praktijk blijkt weerbarstig.

Herkenbaar? Is het hoog tijd om een aantal zaken in je bedrijf naar een volgend niveau te tillen? Ben je op zoek naar iemand die jou kan ondersteunen om snel die zaken op te lossen die bedrijfsgroei in de weg staan?

Rust in je hoofd, vertrouwen in je business

Strategische begeleiding naar meetbare verbetering. Praten over verbeteringen, kosten besparen, efficiënter werken en meer tevreden klanten is eenvoudig. Maar daadwerkelijk verbeteringen realiseren in de praktijk is een stuk moeilijker. Zakelijk leiderschap ondersteunt je bij het concreet vertalen van wensen en plannen naar realistische doelen, een passende aanpak en concrete resultaten in de praktijk.

Met behulp van de MKB Scan analyseren we jouw bedrijfsprocessen, bedrijfssystemen en het functioneren van medewerkers binnen jouw bedrijf. Daarnaast kijken we hoe jij jouw rol als ondernemer en bedrijfsleider het beste kunt invullen om de gewenste verbeteringen door te voeren en succesvol te groeien met je bedrijf.

In drie maanden de stap leiderschap

De groei van jouw bedrijf begint bij de groei van jou als ondernemer. Alles valt of staat met jouw leiderschap. Succesvolle ondernemers snappen dat bedrijfsgroei over veel meer gaat dan nieuwe strategieën, plannen en businesstools implementeren. Uiteindelijk bepaalt de kwaliteit van jouw leiderschap wat je bereikt met je bedrijf.

Van lijden aan je bedrijf naar bedrijfsleider
Veel ondernemers zijn creatieve allesdoeners. Aanpakkers en harde werkers met een enorme drive om dingen voor elkaar te krijgen. Maar naarmate je onderneming groeit, kun je onmogelijk alles zelf blijven doen. Het is belangrijk dat je leert delegeren, sturen, bijsturen en mensen aanspreken. Tijdens Zakelijk Leiderschap word je uitgedaagd om in een andere rol te stappen. Je wordt begeleid om de stap te zetten van ‘meewerkend voorman’ naar bedrijfsleider en zo het beste uit jezelf, je medewerkers en je bedrijf te halen.

In de 1-op-1 gesprekken gaan we dieper in op jouw leiderschapsvraagstukken. We onderzoeken factoren die je belemmeren, werken aan nieuwe skills en geven een stevige boost aan je zelfvertrouwen als basis voor succes. Je gaat grenzen verleggen, voelt weer ruimte, inspiratie, energie en het vertrouwen dat er zoveel meer mogelijk is wanneer jij durft te doen wat écht bij jou en je bedrijf past.

Dit levert het focustraject jou op:

Zicht op de belangrijkste knelpunten in jouw onderneming
Concrete handvatten om knelpunten op te lossen en te werken aan bedrijfsgroei
In plaats van meewerkend voorman ben je vanaf nu leider over je bedrijf
Een groeigesprek met advies op maat over ‘vervolg groeistappen’
De meest urgente problemen zijn opgelost
Grip op de zaak en rust in je hoofd

Informatie aanvragen

Het beste uit jezelf, je medewerkers en bedrijf halen?
Onze MKB-adviseurs helpen je graag verder.