Groeisprint

Tijdens een 3-maanden durende groeisprint focus je op het verbeteren van je klantreis en het optimaliseren van je omzet.

 • Verbeter je klantreis
 • Optimaliseer leadgeneratie en marketing
 • Focus op het verhogen van je omzet

Groeisprint

Meer omzet. Hogere winst. Betere klanten. Je werkt hard en wilt je focussen op nieuwe klanten en bedrijfsgroei. Maar waar ga je op korte termijn meer klanten vandaan halen? Hoe ga je zorgen dat je veel beter zichtbaar wordt, gericht jouw doelgroep bereikt en van leads zonder meer tevreden klanten maakt? Wie kan jou ondersteunen om binnen afzienbare tijd veel meer uit je mensen en je bedrijf te halen en een substantiële omzetgroei te realiseren?

Verbeter je marketing, sales en relatiebeheer

Strategisch, tactisch en operationeel. Meer leads, meer klanten en meer omzet begint bij je zichtbaarheid aan de voorkant. Hoe komen mensen in aanraking met jouw bedrijf? Welke waarde voeg je voor hen toe? En welke klantreis maken ze door, voordat ze producten of diensten bij je kopen?

Tijdens de groeisprint werk je doelgericht aan meer zichtbaarheid (marketing), het verbeteren van je sales, het succesvol inrichten van je klantreis en een structurele aanpak voor je aftersales en relatiebeheer.

In 3 maanden je klantreis verbeteren en omzet verhogen

We trappen de drie maanden af met een strategiedag. Samen met een ervaren groeispecialist (en eventueel je team) ga je aan de slag. Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau worden concrete doelen gesteld, routes uitgestippeld en acties uitgezet. Aan het einde van de dag ligt er een helder actieplan om in korte tijd meer leads, meer klanten en meer omzet te realiseren. Zo geef je een boost aan je bedrijfsgroei.

Wij geloven in gezonde groei
Er zijn twee manieren om te groeien met je bedrijf. De eerste manier is door ongezonde groei. Bedrijven die ongezond groeien herken je aan ongelukkige medewerkers en een overwerkte ondernemer. Deze bedrijven sturen alleen op performance en financieel resultaat.

Gezonde groei is anders. Gezonde groei draait om het optimaliseren van je omzet door het leveren van meer waarde in je klantreis. Gezonde groei draait om win-win-win’s creëren en drie keer meer zaaien dan je oogst. We vertellen je er graag meer over tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Dit levert de groeisprint op:

Concrete strategische doelen gericht op substantiële groei
Heldere KPI’s om daar actief op te sturen
Een effectief ingerichte klantreis operationeel (marketing, verkoop, levering en relatiebeheer)
Advies, coaching, support en een stok achter de deur van een ervaren businesscoach
Gegarandeerde toename van leads, klanten en omzet
Continuïteit in leads en verkoop door een systematische aanpak

Laten we kennismaken

Verhoog je omzet en winst
Wanneer jij je omzet wilt verhogen moeten alle elementen van je klantreis kloppen. Ga aan de slag met de 6 groeidrivers voor bedrijfsgroei.

Meer informatie

3-Maanden programma

Tijdens dit drie maanden durende programma maken we grote stappen in het verbeteren van je klantreis en het verhogen van je omzet. (de oranje cirkel)

Focus punten in dit programma kunnen onder andere zijn:

 • Verbeteren van branding / storytelling
 • Leadgeneratie en salesfunnels inrichten
 • Implementeren van marketing automation
 • Verbeteren van accountmanagement
 • Optimaliseren van relatiebeheer

Plan van aanpak

Een groeisprint kent drie onderdelen:

 1. Businessanalyse: MKB Scan
 2. Drie keer een strategiesessie op locatie met strategisch actieplan
 3. Wekelijkse coachingscall om voortgang te bewaken

De investering voor een drie maanden traject, met maandelijks een strategiesessie en wekelijks een coachingscall, is € 6.000

Laten we kennismaken

Verhoog je omzet en winst
Wanneer jij je omzet wilt verhogen moeten alle elementen van je klantreis kloppen. Ga aan de slag met de 6 groeidrivers voor bedrijfsgroei.

Meer informatie

Programma's

Veelgestelde vragen

Ervaringen

Investering

Tijdens de groeisprint zet je in drie maanden tijd grote stappen om je omzet te verhogen.

Omzet-analyse op locatie + strategisch actieplan
Dit traject start met een analyse van je business en je omzet op locatie. Tijdens een sessie van een dagdeel wordt de groeimethodiek en de 6 drivers voor groei uitgelicht. Hierna breng je samen met je businesscoach in kaart op welke groeidrivers jullie je gaan focussen.

De sessie eindigt met een strategisch actieplan om de bijbehorende acties uit te voeren.

Wekelijkse coachingscall
Iedere week check je met je businesscoach in en nemen jullie door voortgang door. Knelpunten of strategische vragen kunnen dan worden beantwoord. Op deze manier implementeren jullie stap-voor-stap de voorgenomen acties.

De investering voor een drie maanden traject, met maandelijks een strategiesessie en wekelijks een coachingscall, is € 6.000 excl.

Laten we kennismaken

Verhoog je omzet en winst
Wanneer jij je omzet wilt verhogen moeten alle elementen van je klantreis kloppen. Ga aan de slag met de 6 groeidrivers voor bedrijfsgroei.

Meer informatie

Groeisprint

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.