Organisatie adviseur

Organisatie adviseur

Organisatie adviseur vinden die bij je past? Businesscoach Nederland heeft ‘m

Een organisatie adviseur helpt CEO’s, DGA’s en managers bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, begeleidt persoonlijke groei en is een versneller voor veranderingsprocessen binnen de organisatie. Vaak is het letterlijk ‘lonely at the top’. Een management consultant is er om jou als ondernemer of leidinggevende verder te helpen. Natuurlijk vertrouw je daarbij alleen op iemand met kennis van zaken, 100% vertrouwelijkheid en senioriteit. De organisatie adviseurs van Businesscoach Nederland bieden je precies wat je nodig hebt. Dus gun jezelf én je bedrijf die gerichte groeispurt met onze deskundige adviseurs.

Waarom een organisatie adviseur inhuren?

Een organisatie adviseur heeft een grote toegevoegde waarde, ook binnen jouw bedrijf. Door te kiezen voor coaching op niveau, maak je als manager een bewuste keuze voor groei. Een externe coach kijkt met afstand naar de organisatie en brengt tegelijkertijd zijn eigen rugzak vol ervaring in soortgelijke bedrijven en bedrijfstakken met zich mee. Hierdoor dringt hij snel door tot de kern van de ondersteuningsvraag en helpt gericht. Met een organisatie adviseur via Business Coach Nederland kies je voor maatwerk in coaching.

Meer inzicht dankzij de inzet van een organisatie adviseur

Met een extern adviseur haal je iemand in huis die met een frisse blik snel en slagvaardig je bedrijfsprocessen in kaart brengt. Een goede business consultant doorgrondt, overziet en zet die informatie op een prettige manier om in actie. Deze extern adviseur is hierdoor een stevige steun in de rug bij het behalen van je doelen. Een business coach heeft de tijd om jou te begeleiden op juist die onderwerpen die bij jou of binnen je organisatie spelen. Dedicated en op maat. Als je aan de slag gaat met een persoonlijke groeivraag als coachvraag, heeft dat zijn weerslag op het hele bedrijf. Want: meer kennis en inzicht zorgt voor zelfvertrouwen en leidt tot betere beslissingen, meer daadkracht en een heldere koers. Andersom trouwens ook: een bedrijfsmatige vraag als uitgangspunt leidt tot meer zelfvertrouwen in leiderschap en focus voor jou als ondernemer.

Onze organisatie adviseurs hebben vaak hun eigen expertise waarmee zij ondernemers en managers helpen. Ze hebben ervaring in meerdere sectoren en vakgebieden. Een organisatie adviseur kan helpen bij een doorbraak op korte termijn, maar kan ook begeleiden en ondersteunen bij complexe, langdurige verandertrajecten en zo bijdragen aan een bedrijfsmatige transformatie.

Onze organisatie adviseurs hebben ervaring in de volgende vakgebieden:

 • Leiderschap: hoe word je een leider die koers geeft en inspireert?
 • Groei en growthhacking: aan welke knoppen moet je draaien om te groeien?
 • Businessmodelleren: hoe maak je jouw ideeen schaalbaar?
 • Stressreductie: wat is er nodig om zorgenvrij te ondernemen?
 • Timemanagement: hoe houd je focus en ben je baas over je agenda?
 • Persoonlijk leiderschap: met welke mindset haal je het beste uit jezelf?
 • Marketing: hoe en waar vind je de beste klanten?
 • Finance: hoe manage je de geldstromen en creëer je meer winst?

Wanneer een management consultant of organisatie adviseur?

 • Je ziet de meerwaarde van een ervaren sparringpartner bij het bepalen van de bedrijfsmatige doelen.
 • Je bent je ervan bewust dat dedicated advieswerk leidt tot een grotere bedrijfsmatige focus.
 • Je bent klaar om je mindset te veranderen. Niet langer vastzitten in patronen, maar blokkades overwinnen en stappen zetten.
 • Je hebt behoefte aan helderheid over bedrijfsmatige keuzes en wil daar graag op niveau met een onafhankelijk specialist over wil sparren.
 • Je wil je volledige potentieel benutten. Weg met die blinde vlekken of blokkades. Vind de weg naar groei door groter durven denken.
 • Je hebt de rekensom gemaakt en weet je dat je door investeren je eigen vooruitgang zowel persoonlijk als bedrijfsmatig sneller ontwikkelt.
 • Je bent klaar voor objectieve feedback en zoekt een onafhankelijke, eerlijke en objectieve partner op niveau die je sterker maakt.

Laten we kennismaken

Neem vrijblijvend contact op of doe de MKB Scan (PDF) en krijg een persoonlijke bedrijfsrapportage direct in je mail.

Reserveer jouw plek

Interview

Laten we kennismaken

Neem vrijblijvend contact op of doe de MKB Scan (PDF) en krijg een persoonlijke bedrijfsrapportage direct in je mail.

Reserveer jouw plek

Programma's

Veelgestelde vragen

Ervaringen

Investering

Laten we kennismaken

Neem vrijblijvend contact op of doe de MKB Scan (PDF) en krijg een persoonlijke bedrijfsrapportage direct in je mail.

Reserveer jouw plek

Organisatie adviseur

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.