Succesvol opschalen

Maak van je bedrijf een winstgevend systeem.

  • Ontdek een effectieve groeistrategie
  • Rust in je hoofd, ruimte in je agenda
  • Inspirerend seminar

Succesvol opschalen

Je bedrijf groeit en je komt uren en handen te kort. Het wordt tijd om meer zaken uit te besteden aan andere mensen, zodat jij weer kunt focussen op je belangrijkste prioriteiten. Tijdens de training ‘Succesvol opschalen’ leer je hoe je je bedrijf schaalbaar maakt en een succesvol team samenstelt en aanstuurt. Praktische handvatten om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

“Leadership is the art of getting someone else to do something you want done because he wants to do it” – Dwight Eisenhower

Praktisch handvatten om succesvol door te groeien

De groei van een organisatie of team is beperkt tot de effectiviteit van de leider. Goed leiderschap is de combinatie van kennis, inzicht en vaardigheden om de kennis en kunde van andere mensen in te zetten voor een gezamenlijk doel. Tijdens de training Succesvol opschalen leer je hoe je een effectieve leider wordt. Je leert hoe je jouw droomteam samenstelt, hoe je zaken makkelijker delegeert en hoe je projecten effectiever kunt managen.

Tijdens de training ‘Succesvol opschalen’ leer je onder andere:

  • De 6x exponentiële groeiformule
  • Hoe je systemen en processen inricht en SOP’s creëert
  • Hoe je de juiste mensen vindt en houdt
  • Hoe je een cultuur creëert die bijdraagt aan het realiseren van doelen
  • Wat de belangrijkste sleutel voor groei is voor iedere organisatie
  • Hoe je in vijf stappen concreet en praktisch zaken delegeert aan je team

Voor wie is deze training?
Deze training is voor ondernemers die een lopend bedrijf hebben en willen opschalen.


Ben je een startende ondernemer en wil je meer klanten?
Dan raden we je de Zakelijk Succes Formule aan.

Meer informatie

Ontdek een effectieve groeimethodiek om je bedrijf succesvol mee op te schalen.

Studieduur
1 dag
Max. deelnemers
100

Programma

Deze tweedaagse training is opgebouwd uit vier blokken en heeft als doel om je te leren hoe je een zelfstandig groeiende organisatie bouwt.

Blok 1: Opschalen met behulp van het MKB Canvas

Tijdens het eerste blok kijken we naar de vijf fases van zakelijk leiderschap. Je ontdekt in welke fase je nu zit en wat ervoor nodig is om naar de volgende fase te komen. Aan de hand van het MKB Canvas ontdek je waar je bottleneck zit in je bedrijfsvoering en hoe je die kunt oplossen.

Blok 2: Systemen, processen en verdienmodellen

Stel dat jij het komende halfjaar niet in je bedrijf aanwezig bent en je komt er daarna weer kijken. Is je bedrijf dan vooruit of achteruit gegaan? Bestaat je bedrijf überhaupt nog? Tijdens het tweede blok leer je hoe je je bedrijf zo structureert dat je medewerkers of collega’s-op-afstand zelfstandig kunnen bijdragen aan de opbouw van je bedrijf. We gaan het hebben over verdienmodellen, systemen en processen.

Blok 3: De juiste mensen vinden en houden

Hoe vind je de juiste mensen en hoe zorg je ervoor dat ze gemotiveerd blijven? Hoe creëer je een cultuur die intern zorgt voor eenheid en tegelijkertijd naar buiten toe invulling geeft aan je merkbelofte? Dat is een bepalende factor voor de effectiviteit van je leiderschap. In het derde blok gaan we aan de slag met het uitzetten van de pilaren waar je bedrijfscultuur op steunt. Bovendien ontdek je wat mensen motiveert, zodat ze vanuit zichzelf willen bijdragen aan het realiseren van de juiste doelen.

Blok 4: Leiderschapsontwikkeling

Communicatie is in veel organisaties de bottleneck van een effectieve samenwerking. Er wordt dan of te veel, of te weinig, of gewoon niet effectief gecommuniceerd. In het laatste blok van deze tweedaagse training ontdek je wat voor leiders de tien belangrijkste valkuilen zijn op het gebied van communicatie, en leer je effectief feedback te geven aan de mensen met wie je werkt.

Meer informatie

Ontdek een effectieve groeimethodiek om je bedrijf succesvol mee op te schalen.

Studieduur
1 dag
Max. deelnemers
100

Trainer


Bart van den Belt

Bart van den Belt is oprichter van Businesscoach Nederland en bedenker van het MKB Canvas.

Veelgestelde vragen

Ervaringen

De training Succesvol opschalen is heel praktisch van opzet, erg leerzaam en biedt handvatten om toe te passen in je bedrijf. De groep was niet zo groot waardoor er tijd en ruimte was om met elkaar te sparren. Bart is een fijne trainer die iedereen in zijn/haar waarde laat en de theorie uitlegt aan de hand van situaties in de bedrijven van de cursisten.

De tweedaagse Succesvol Opschalen training gevolgd in juni 2022. En, al heb ik nog geen team, het was zeer waardevol voor mij omdat ik mijn klanten hiermee nog beter kan ontzorgen en bijstaan in hun team. Veel inspirerende ondernemers ontmoet en de informele sfeer van deze 2 dagen was zeer prettig. Niet alleen zitten en schrijven maar ook interactief. Kortom, waardevolle dagen.

De 2-daagse training Succesvol Opschalen is echt een must voor iedereen die echt wil groeien met zijn of haar bedrijf! Bart en zijn team laten je in 2 dagen zien hoe je dat doen, geen ingewikkelde modellen en theorieën. Het MKB-canvas geeft echt mooie handvatten om aan de slag te gaan. Je moet het alleen wel echt gaan doen. Dank voor de inspiratie, eye-openers en praktische tips! Was echt een feestje om erbij te zijn!

Mooi programma. Het MKB Canvas geeft een goed inzicht waar de kansen liggen binnen jouw bedrijf. En als energizer met een strandbal door de zaal banjeren is ook niet mis!

De training Succesvol Opschalen waren twee dagen om van te genieten, ik ben aangevuurd om nu in praktijk hiermee aan de slag te gaan!

De training succesvol opschalen is aan te raden voor elke ondernemer. Je krijgt zoveel inzicht in de klantreis en je interne proces om op je eigen onderneming en jezelf te reflecteren. Zo kun je een mooi fundament voor de toekomst neer zetten.

De training 'Succesvol opschalen' brengt direct in kaart waar je staat met je onderneming en welke actiepunten je kan aanpakken voor groei.

Investering

Meer informatie

Ontdek een effectieve groeimethodiek om je bedrijf succesvol mee op te schalen.

Studieduur
1 dag
Max. deelnemers
100

Succesvol opschalen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.