Meer informatie over de Acquisitie training?
Neem vrijblijvend contact op.

Acquisitie training

Het is natuurlijk van essentieel belang dat je op een goede manier nieuwe klanten weet binnen te halen. Of je nu salesmanager bent of ondernemer; zonder nieuwe klanten verdwijnt de continuïteit van je business. In de Acquisitie training leer je alle fijne kneepjes van dit vak. Want nieuwe klanten binnenhalen is een expertise, waar je met hart en ziel voor moet gaan.

Acquisitie in 3 smaken; koud, lauw en warm

In de Acquisitie training leer je alles over de verschillende manieren van acquisitie. De ‘koude’ vorm ervaren de meeste accountmanagers als het meest lastig. Nogal logisch, want de klant kent jou en je bedrijf nog niet en toch wil je hem goed overtuigen van wat jij te bieden hebt. De ‘lauwe’ klant kent jouw product en/of dienstverlening al, maar heeft nog nooit eerder iets afgenomen. Ook hem moet je overtuigen met een goed verhaal. Ga er niet vanuit dat jij je amper voor de ‘warme’ klant hoeft uit te sloven. Het tegendeel is waar. Ondanks dat dit al een vast klant is, ligt bij jou de taak om hem tevreden te houden.

Bij elke vorm past een andere manier van klantenwerving 

Bij elke acquisitievorm past een specifieke manier van klantenwerving. Daar leer je tijdens de Acquisitie training alles over en je gaat je er direct mee oefenen. Het draait niet alleen om klanten werven, maar ook om het behoud van je huidige klanten. Klanten willen graag dat je hen hoort en interesse in ze toont. Dat houdt in dat je goed moet leren luisteren en de juiste vragen gaat stellen. Zo kom je niet alleen achter hun behoefte maar ook achter hun wensen.

Werven van nieuwe klanten essentieel voor goede bedrijfsvoering

Gedurende de Acquisitie training leer je te vertrouwen in jezelf en het product dat je verkoopt. Wat zijn de ‘unique selling points’ en op welke manier kun je die het beste aan man brengen. Na de training lukt het jou om vol zelfvertrouwen de boer op te gaan en behaal je meer resultaat. Jouw commerciële kwaliteiten zijn goud waard en leveren een keur aan nieuwe klanten op.

Een goede pitch levert gegarandeerd succes

Na de Acquisitie training weet je precies wat je wel en niet in een eerste kennismaking met klanten moet vertellen. Met enthousiasme leer je nieuwe klanten binnen te halen met een goed verhaal en bestaande klanten vast te houden. Een duidelijke pitch levert jou in face-to-face contact veel op, maar ook in telefonische acquisitie gaat jou het je helpen de klant te overtuigen.

Informatie aanvragen

Meer informatie over de Acquisitie training?
Neem vrijblijvend contact op.