Meer informatie over de DISC Training – Interactieve Teambuilding?
Neem vrijblijvend contact op.

DISC Training – Interactieve Teambuilding

Als manager of leidinggevende is het belangrijk dat je je organisatie of team zo goed mogelijk renderen. Zorgen voor een klimaat waarin ieder individu optimaal kan presteren en waarin er een soepele samenwerking bestaat. Tussen én binnen teams. Doorslaggevende factoren voor het succes van een project en van de groei van je bedrijf. Met de DISC training leer om je medewerkers, partners en klanten beter te begrijpen en je hoe je de een omgeving kunt creëren waarin je kunt voldoen aan ieders behoeften. Zodat je bouwt aan vertrouwen en een effectievere samenwerking.

Leer persoonlijkheidsstijlen herkennen

Tijdens de DISC training gaan we uitgebreid aan de slag met het gelijknamige DISC model. De letters staan respectievelijk voor Dominatie, Invloed, Stabiel en Consciëntieus; vier persoonlijkheidsstijlen waarin je mensen doorgaans kunt opdelen. Iedere stijl kent typerende gedragskenmerken. Door je eigen stijl en die van anderen te herkennen kun je je communicatie en gedrag afstemmen op de persoon of personen tegenover je, zodat je je boodschap effectief en overtuigender kunt overbrengen.

Communiceren op de favoriete manier van je medewerkers

Het DISC model geeft je inzicht in het gedrag van de persoonlijkheid van je medewerkers. En daar horen ook bepaalde voorkeursstijlen van communiceren en samenwerken bij. Je krijgt niet alleen meer begrip voor de verscheidenheid van mensen, maar door iedere collega op zijn of haar geprefereerde manier te benaderen ben je vaak ook nog in staat om ze beter te motiveren en optimaal te laten presteren. Want effectieve communicatie is immers de basis van een goede onderlinge samenwerking – en betere prestaties.

Informatie aanvragen

Meer informatie over de DISC Training – Interactieve Teambuilding?
Neem vrijblijvend contact op.