Meer informatie over de Salestraining?
Neem vrijblijvend contact op.

Salestraining

Zou je meer resultaat uit je verkoop willen halen? Vind je het prettig om te achterhalen wat de wensen en behoeften van je klanten zijn? Of je nu leidinggevende van een verkoopteam bent of eigen ondernemer; voor iedereen is deze Salestraining een echte aanrader. Je leert nog beter mee te denken met je klanten en hen te overtuigen van jouw product of dienstverlening.

Jouw verkoopvaardigheden zichtbaar verbeteren

In de Salestraining leer je vol overtuiging een oplossing aan je klanten aan te bieden, waar zij direct mee geholpen zijn. Dat komt omdat onder andere jouw verkoopvaardigheden zienderogen toenemen. Klanten willen dat verkopers hen adviseren en hun problemen oplossen. Na de Salestraining weet je welke vragen je moet stellen, zodat je klant merkt dat je echt in hem geïnteresseerd bent.

Voor resultaat gericht verkopen moet je vertrouwen hebben

Vertrouwen in jezelf en je producten en/of dienstverlening is de basis voor goede verkoop. Daarom vind je in de Salestraining veel terug wat hierop gebaseerd is. Als jij de kracht van jouw product weet en de zogenoemde unique selling points kunt benoemen, sta je sterker in het verkoopgesprek. Vol zelfvertrouwen loopt het verkopen dan op rolletjes.

Gespreksvaardigheden leggen de basis voor een goed verkoopgesprek

Naast het communicatiemodel leer je alles over het positief beïnvloeden van jouw klanten, zonder dat je hen manipuleert. Een klant moet immers oprecht een keuze kunnen maken. Naast gesprekstechnieken ga je in de Salestraining ook aan het werk met verkoopmethoden en vraagtechnieken. Zonder vragen aan je klant te stellen, kom je er namelijk niet achter wat zijn wens en behoefte is. Vervolgens moet je goed kunnen luisteren. Op die manier kom je er daadwerkelijk achter, wat jouw klant precies zoekt.

Met verkoopargumenten de klant overtuigen

Jouw kracht ligt straks in het feit dat jij met de juiste verkoopargumenten de klant kunt overtuigen. De positieve kanten van jouw product zet je om in mooie klantvoordelen. In de Salestraining ga je hiermee oefenen, zodat je in praktijk overtuigend en betrouwbaar overkomt. Klanten hebben voornamelijk interesse in wat je hen allemaal te bieden hebt. Het is aan jou om de koopbehoefte op te wekken en goed in te spelen op de koopsignalen van de klant.

Vergeet niet om naar een verkooporder toe te werken

Gedurende de Salestraining leer je ook alles over de verkoopafronding. In deze fase vind je het belangrijkste onderdeel van een verkoopgesprek. Het moet jouw doel zijn om klanten te winnen en hen voor langere tijd te behouden. Daarom leer je op een prettige manier het verkoopgesprek af te ronden, waarbij ook de klant met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Informatie aanvragen

Meer informatie over de Salestraining?
Neem vrijblijvend contact op.