Meer informatie over de Training Teamcoaching zelfsturing?
Neem vrijblijvend contact op.

Training Teamcoaching zelfsturing

Vind je het waardevol om als ondernemer of leidinggevende het beste uit je team te halen? Wil je dat de onderlinge samenwerking versterkt, waardoor iedereen in staat is om succesvol te werken? Lijkt het je geweldig om dit op een professionele manier tot stand te brengen? Kies dan voor een Teamcoaching dag waarin jij met je team intensief begeleiding krijgen. Jullie leren kritisch naar jezelf en naar de ander te kijken, waarna jullie goed in staat zijn te reflecteren.

Zelfsturend team levert tevreden medewerkers

Wist je dat zelfsturende teams tot gemotiveerde medewerkers leiden? En dat komt een organisatie weer ten goede. Gedurende een Teamcoaching traject ga je samen leren, samen ontdekken en samenwerken. Door elkaars kracht te ontdekken kunnen jullie elkaar hierin ondersteunen. De saamhorigheid neemt toe en iedereen gaat op topniveau functioneren. Je werkt aan de groepsdynamica en de verdere ontwikkeling van jouw team.

Leer je team van binnen en buiten kennen

Tijdens een Teamcoaching traject spelen een aantal perspectieven een rol; jij als leidinggevende, de groep als geheel en de individuele medewerkers staan centraal. Hoe profileer jij je als leidinggevende, wie zitten er in jouw team, welke expertise heeft elk teamlid en hoe kun je dit versterken? Jullie gaan uit elk individu het beste halen, waardoor je als team meer succes kunt creëren in de werkomgeving. Zowel de succesfactoren en mogelijke struikelblokken gaan jullie gezamenlijk analyseren.

Informatie aanvragen

Meer informatie over de Training Teamcoaching zelfsturing?
Neem vrijblijvend contact op.