Meer informatie over de Teamtraining?
Neem vrijblijvend contact op.

Teamtraining

Vind je het als ondernemer of leidinggevende van een afdeling belangrijk dat alle medewerkers zich prettig voelen in het team? Wil je meer uit hun samenwerking krijgen en ervoor zorgen dat zij enthousiast aan uitdagingen werken? Dan is wellicht de Teamtraining een mooie manier om het team in alle kracht bij elkaar te brengen. Ook teams die aan de vooravond van verandering staan, kunnen meteen met de Teamtraining aan de slag.

Teamtraining levert een krachtig zelfsturend team

Wil je graag een mooie overgang met je team maken naar een meer zelfsturend of zelf-organiserend team? Met name met de Teamtraining heb je een mooie manier in handen om dit te bereiken. Naast jonge startende teams is de Teamtraining ook geschikt voor doorgewinterde teams, die gaan leren om nog meer kracht uit hun samenwerking te halen.

Bestaande teams nóg enthousiaster met elkaar in contact

Tijdens de Teamtraining gaan de teamleden leren hoe zij elkaar kunnen versterken. Dat levert een prettige en open communicatie en tilt het team naar een hoger plan. Het vormt, versterkt en ontwikkelt het team en de medewerkers weten op wie zij kunnen bouwen. Met een Teamtraining kun je meer bereiken. Medewerkers leren niet alleen hun eigen kracht maar ook dat van hun collega’s beter in te schatten. Dat zorgt voor een prettige groepsdynamiek.

Met andere ogen kijken naar jullie samenwerking

Een goed geolied team denkt vaak dat zij al uitstekend samenwerken. Maar heus, na de teamtraining trek je verrassende conclusies! Door actieve oefeningen gaan jullie op een andere manier samenwerken en heb je elkaar in goede harmonie nodig. Door met andere ogen naar de samenwerking te kijken, gaat het team nog krachtiger met elkaar om. Het vertrouwen groeit en de onderlinge verhoudingen zorgen voor verbinding en veiligheid.

Elk team heeft een andere aanpak nodig

De Teamtraining is een intensief traject, waarin je met het gehele team in buiten- of binnenlocatie een dag aan het werk gaat. Je trekken er gezamenlijk op uit en door middel van actieve werkvormen leer je spelenderwijs. Omdat elk team weer net een iets ander samenstelling heeft, is de Teamtraining op maat gemaakt en daarmee toegespitst op elk specifiek team.

Werkvormen leveren diversiteit en veel plezier

Tijdens de Teamtraining ga je niet alleen met samenwerking aan het werk. Doordat verschillende thema’s de revue passeren krijgt je team met gezonde afwisseling te maken. Je leert alles over aandacht naar elkaar, mee buigen en de verbinding opzoeken. Daarbij staat de motivatie van het team altijd centraal.

Informatie aanvragen

Meer informatie over de Teamtraining?
Neem vrijblijvend contact op.