Meer informatie over de Training Elevator Pitch?
Neem vrijblijvend contact op.

Training Elevator Pitch

Soms heb je maar heel kort om iemand te overtuigen. Om te vertellen wie je bent, wat je doet en wat je voor de ander kunt betekenen. Tijdens een netwerkbijeenkomsten, bijvoorbeeld. Of op congressen en conferenties waar mensen doorgaans niet de tijd -en zin- hebben om naar honderden introducties te luisteren. Of misschien wel wanneer je in de rij staat bij de bakker. Het is dus belangrijk om altijd een korte, krachtige presentatie paraat te hebben. Met de training Elevator Pitchen leer je hoe je die pitch schrijft – en hoe je ‘m overtuigend brengt.

Waarom een Elevator Pitch?

We leven vandaag de dag in een tijd van snelle communicatie. Ook tijdens meetups en zakelijke bijeenkomsten. Want tijd is geld en dus doe je er goed aan die tijd maximaal te benutten. Zodat je een onvergetelijke indruk maakt bij prospects en klanten en je ze geïntrigeerd achter kunt laten met als uiteindelijke doel om herinnerd te worden. Een goede elevator pitch is dus essentieel om te groeien met je bedrijf. Des te vreemder is het dat de meeste mensen maar een paar minuten de tijd nemen om er een samen te stellen.

Tijdens de Elevator Pitch training nemen we die tijd wel. Tijd die zich dubbel en dwars terugbetaalt, omdat die pitch je helpt om meer bekendheid te genereren en om opdrachten binnen te halen. Daarom gaan we aan de slag met het ontwerpen van een verhaal dat de aandacht trekt en behoudt. Met een sprankelende binnenkomer en een duidelijke call-to-action op het eind. Daarnaast oefenen we je elevator pitch. Want hoe je het presenteert is net zo belangrijk als wat je te vertellen hebt.

Ontwerp een krachtig verhaal …

Jij bent het fundament van een krachtige elevator pitch. Dus heb je zelfkennis nodig. Je kunt immers anderen niet overtuigen van jezelf als je niet weet wat je wilt zeggen en wat je wilt bereiken. Daarom zoeken we tijdens de training Elevator Pitch naar wat jou als persoon uniek maakt. Naar wie je bent, wat je doet en naar waarom je dat doet. Als we dat in kaart hebben weten te brengen, gaan we aan de slag om dat in een inspirerend en pakkend verhaal te verpakken. Volledig met kop en staart. We leren je technieken en elementen die dat verhaal tot leven wekken – en je gesprekspartner prikkelen.

… En geef een overtuigende presentatie!

Een groot gedeelte van de training Elevator Pitchen ga je aan de slag met het oefenen van je verhaal. We verleggen de aandacht van wat je vertelt naar hoe je het vertelt. We geven je tips voor een overtuigende manier van presenteren en je leert om je lichaamstaal en -houding in te zetten om je verhaal extra kracht bij te zetten. Met feedback van de professional en van collega’s scherpen we je pitch steeds wat verder aan. Totdat je uiteindelijk een sterke, persoonlijke en overtuigende elevator pitch overhoudt.

Na de Elevator Pitch training:

  • heb je een persoonlijk en krachtig verhaal om te presenteren
  • weet je hoe je het maximale uit je presentatie haalt
  • gebruik je je lichaamstaal om overtuigender te pitchen
  • breng je een heldere, duidelijke boodschap over
  • en laat je onuitwisbare, positieve indruk achter

We geven de training incompany en op maat gemaakt. Zodat we iedere deelnemer voldoende aandacht kunnen geven en kunnen voorzien in zijn of haar behoefte aan feedback. Alleen op die manier kunnen we je na afloop een krachtige pitch garanderen. Neem vrijblijvend contact op en laat je verrassen door de kracht van een inspirerende elevator pitch.

Informatie aanvragen

Meer informatie over de Training Elevator Pitch?
Neem vrijblijvend contact op.