Meer informatie over de Training feedback geven?
Neem vrijblijvend contact op.

Training feedback geven

Het geven en ontvangen van feedback is een van de meest krachtige katalysatoren voor groei. Op persoonlijk vlak, op zakelijk vlak en op professioneel vlak. Maar waarom maken we er in de praktijk zo weinig gebruik van? Waarom lukt het binnen teams vaak niet om op een effectieve manier gebruik te maken van feedback? Hoe zorgt je team ervoor dat feedback geven een tweede natuur én krachtig middel wordt op het gebied van groei? Je leert het in onze training ‘De kracht van feedback’.

Het is niet altijd even makkelijk om de waarheid te zeggen of om kritiek te uiten. De mens is een sociaal wezen en de meesten onder ons hebben de natuurlijke neiging om de lieve vrede te bewaren. Kritiek wordt al snel gezien als bedreiging en als we bedreigd worden dan ontstaat er een stressreactie. Doordat veel mensen feedback zien als een verhulde term voor kritiek bestaat er soms een voorgeprogrammeerde aversie voor.

Samenwerken met open communicatie

Oprechte feedback gaat namelijk helemaal niet over kritiek geven, maar om iemand anders én jezelf verder helpen. Het is een gratis advies dat iemand vanuit zijn of haar zienswijze geeft om een ander te helpen groeien. Wanneer teamleden in staat zijn om elkaar op een positief opbouwende manier feedback te geven én van elkaar te ontvangen dan zal een team in staat zijn zich veel sneller te ontwikkelen. Wanneer je de echte kracht van feedback ervaart dan wordt het een krachtig instrument dat zowel teams als individuen completer maakt.

Incompany training feedback geven volgen

Hoe doe je dat dan, elkaar op een effectieve manier feedback geven binnen teams? Je leert het tijdens de training feedback geven. Tijdens deze training gaan we incomany met jullie team aan de slag om de kunst van feedback geven tot in perfectie te beheersen. Jullie leren:

  • Waarnemen, interpreteren, luisteren, samenvatten en doorvragen
  • Invloed uitoefenen op lastige situaties
  • Op een constructieve manier feedback aan elkaar te leveren
  • Op basis van oefeningen op een (pro-)actieve manier feedback te leveren
  • Welke positieve impact feedback ontvangen en geven op mensen kan maken

Actief en inspirerend

Tijdens deze training gaan we niet alleen aan de slag met de technische kanten van feedback geven. We creëren een actieve en veilige setting waarin de deelnemers actief aan de slag gaan om technieken meteen in de praktijk te brengen. Op deze manier hopen we teams te laten zien dat het geven van feedback niet alleen nuttig of noodzakelijk is, maar ook inspirerend kan werken. Deze inspiratie komt voort uit het feit dat goede feedback anderen (en jezelf) vooruit kan helpen en kan laten groeien. Deze unieke benadering zorgt ervoor dat deelnemers na afloop vol goede energie weer naar buiten lopen: klaar om het geleerde te omarmen en in de praktijk te brengen.

Informatie aanvragen

Meer informatie over de Training feedback geven?
Neem vrijblijvend contact op.