Meer informatie over de Training netwerken voor professionals?
Neem vrijblijvend contact op.

Training netwerken voor professionals

Wist je dat je als ondernemer met netwerken een waardevol instrument in handen hebt? Ook voor leidinggevenden, verkoopprofessionals en zzp-ers werkt netwerken goed en functioneel en leg je op een ongedwongen manier contact met anderen. In de training Succesvol Netwerken leer je niet alleen je netwerk te onderhouden. Je gaat er ook aan werken om je netwerk te vergroten en hier waardevolle contacten aan over te houden.

Een groot netwerk is goud waard

Om inzicht te krijgen in wat het nu precies inhoudt, start de training Succesvol Netwerken met de definities en kernbegrippen van netwerken. Ook krijg je handvatten om jezelf te profileren tijdens netwerkevents en hoe je tot afspraken kunt komen met interessante partijen. Wist je overigens dat social media een belangrijke bijdrage kan leveren? Met name LinkedIn kun je gebruiken om direct na een gesprek met je gesprekspartner in contact te blijven.

Netwerkkwaliteiten zorgen ervoor dat anderen je zien

Je bent je eigen visitekaartje. Wanneer je gaat netwerken, dan is het belangrijk dat jij jezelf goed presenteert en in beeld brengt. Tijdens de training Succesvol Netwerken leer je daarom de fijne kneepjes en het belang van een elevator pitch. Daardoor ben je in staat om in 1 minuut aan een ander te vertellen wat je doet en waar jouw kracht ligt. Met een duidelijke presentatie verhoog je het rendement van je netwerk en kun je zakelijke doelstellingen realiseren.

Informatie aanvragen

Meer informatie over de Training netwerken voor professionals?
Neem vrijblijvend contact op.