Meer informatie over de Training Projectmanagement?
Neem vrijblijvend contact op.

Training Projectmanagement

Ben je al bekend met projectmatig werken, maar wil je meer structuur en sturing in je aanpak aanbrengen? Voor iedereen die dit belangrijk vindt in projecten, is de training Projectmanagement uitermate geschikt. Als ondernemer of projectleider is het logisch dat je waarde hecht aan goede samenwerking. Dan komt actuele en inhoudelijke kennis van projectmanagement goed van pas. Maar de training Projectmanagement is ook geschikt voor leidinggevende met zelfstandige projectverantwoordelijkheid en medewerkers die deeltaken op het gebied van projectmanagement vervullen.

Projectmanagement van A tot Z 

Tijdens de training Projectmanagement maak je in korte tijd kennis met alle facetten van projectmanagement en de verschillende methodieken en vaardigheden. Van de voorbereiding tot de afronding van een project en van het plannen van activiteiten tot aansturen van medewerkers. Projectmanagement is nog meer. Je krijgt alles te weten over taken en verantwoordelijkheden binnen projecten, de omgevingsfactoren die van invloed kunnen zijn en wat fasering voor wonderen doet bij projectmanagement.

Beheersing van projecten als krachtig middel

Projectmatig werken lijkt gemakkelijk, maar vormt echt een vak apart. Je hebt bovendien altijd met beheersing van het project te maken, of het nu om een groot, klein, intern of extern project gaat. Gedurende de training Projectmanagement krijg je inzicht in de beheersingsaspecten die ook wel de GOKIT-factoren heten. Het draait namelijk altijd om Geld, de Organisatie van het project, de Kwaliteitsbewaking, Informatieverschaffing en de Tijd die je hebt om het project te voltooien.

 

Informatie aanvragen

Meer informatie over de Training Projectmanagement?
Neem vrijblijvend contact op.