Meer informatie over de Training Timemanagement?
Neem vrijblijvend contact op.

Training Timemanagement

Vind je veel belangrijk en heeft alles prioriteit in jouw agenda? Als ondernemer of leidinggevende heb je ongetwijfeld te maken met tijdgebrek en lastige onderbrekingen, waardoor jij je werk niet op tijd afkrijgt. Volg dan de training Timemanagement. Daardoor krijg je meer grip op de hectiek van de dag en jouw werkzaamheden. Zo ga je na een lange werkdag ‘ns met een voldaan gevoel naar huis!

Timemanagement: manage je mindset en energie

Wist je dat Timemanagement niet alleen gaat over het stellen van prioriteiten? Negen van de tien keer heeft het namelijk ook te maken met jouw eigen denkkracht en energie. Wanneer jij denkt dat je alles zélf moet afronden als leidinggevende of ondernemer, dan komt daar veel druk op te staan. Gedurende de training Timemanagement ontdek je dat je veel zelf kunt veranderen, waardoor je anders omgaat met de verdeling van jouw taken.

Prioriteiten stellen betekent goed weten wat bij jou hoort

Tijdens de training Timemanagement ga je aan het werk met je eigen agenda. Wat hoor bij jou en wat is voor anderen belangrijk? De omgeving heeft vaak de neiging om hun taken bij jou op het bord te leggen, waardoor je denkt dat het bij jou verantwoording hoort. Daarnaast mag jij jezelf ook afvragen of taken bepaalde urgentie hebben of niet. In de training Timemanagement krijg je goed inzicht om in deze belangrijkheid en urgentie een combinatie te maken, die wél bij jou past.

Durf vaker ‘nee’ te zeggen 

Je wilt ongetwijfeld meer rust en overzicht in je hoofd krijgen. Dat is precies het doel van de training Timemanagement. Daarom ga je leren om op een assertieve wijze ‘nee’ te zeggen op momenten dat dit de beste keuze is. Door altijd maar ‘ja’ te zeggen prop je automatisch je eigen agenda propvol en kom je niet meer toe aan de grote belangrijke klussen. In de training Timemanagement leer je het nut van ‘nee’ zeggen en de manier waarop dit invloed heeft op jouw planning.

Meer ontspanning en plezier in je werk

Wanneer je structuur en overzicht in je werkdag hebt, ben je meer ontspannen en zul je merken dat stress afneemt. Daardoor krijg je weer plezier in je werk en zal je minder van de hak op de tak springen. De focus in jouw werk is belangrijk en dat is precies waar de training Timemanagement aandacht aan besteedt. Zodoende ga je minder uitstelgedrag vertonen en behaal je gemakkelijker deadlines.

Informatie aanvragen

Meer informatie over de Training Timemanagement?
Neem vrijblijvend contact op.