Over Businesscoach Nederland

Businesscoach NL helpt ondernemers met het realiseren van gezonde groei. Met doelgerichte programma’s en persoonlijke betrokkenheid realiseren we binnen afzienbare tijd substantiële groei van je bedrijf én je ondernemersvaardigheden. De resultaten die dat oplevert zijn meetbaar en zichtbaar in jouw bedrijf, op de korte én op de lange termijn.

Sparringpartner en adviseur van het MKB

Als ondernemer heb je veel te doen. Je hebt een duidelijke visie die je wilt realiseren, houdt je bezig met de uitvoering van de strategie en ondertussen ben je ook operationeel aan het werk. Een sparringpartner en businesscoach is daarom een must voor iedere ondernemer. Die houdt je scherp, stelt de juiste vragen en helpt je om je doelen te realiseren.

Betrokken businesscoaches en bedrijfsadviseurs

Al onze businesscoaches zijn ervaren ondernemers met een bewezen trackrecord. Met een passie voor ondernemen en het volste vertrouwen in het potentieel van mensen, helpen onze businesscoaches MKB-ondernemers hun impact te vergroten, hun dromen te verwezenlijken, te werken vanuit hun hart en een goede werk-privé balans te houden.

‘Met een gestructureerde aanpak en het MKB Canvas laten onze businesscoaches zien waar je kansen liggen en hoe je nieuwe resultaten bereikt.’